O faktycznie - ścieżka mi zniknęła...
Będę zamawiał na prototypy.com.pl (polecam - płytki pięknie zrobione) nie wiem kiedy. Najpierw chcę wykończyć obudowę.
Ale co myślisz o layoucie? Nie podobają mi się polygony w warstwie top, i nie wiem, czy te 4 kondensatory po lewej mogą być tak ułożone.
Poza tym mój przerywacz może pracować zarówno jako zwykły generator fali prostokątnej, jak i może byś sterowany sygnałem audio. Ale w momencie, gdy sygnał audio nie jest podawany (bo w ścieżce dźwiękowej występuje przerwa) cewka będzie pracowała w CW mode. Co chyba mi przeszkadza. Zbudowałbym więc między sekcją zasilania, a falownikiem coś na kształt łączka (oczywiście na półprzewodnikach) który będzie podawał napięcie na falownik tylko, gdy jest podawany sygnał audio (oczywiście w CW mode oraz podczas pracy z przerywaczem na NE555 będzie od ciągle załączony). Ale czy to konieczne? Nie zauważyłem, by w innych konstrukcjach taki układ występował.
Teraz myślę nad filtrem pasmowym z regulowanymi granicami odcięcia. Oczywiście do sterowania audio. Nie wiem tylko w jakie częstotliwości celować? 100-2000Hz?