Od 10 lat współorganizuję we Wrocławiu Forum Niekonwencjonalnych Wynalazków, Konstrukcji i Pomysłów, więc mam jako takie doświadczenie w podobnych tematach.
Zresztą I forum odbyło się właśnie ze względu na moją pierwszą cewkę SGTC... która zresztą na tym forum zrobiła niemałą furorę

Potem jeszcze dwa następne lata była jednym z mocniejszych akcentów imprezy

)) I w gazetach o nas pisali

Pojawiły się potem następne cewki (m.in. Marcina Filipiaka, też zasłużonego forumowicza

) - potem moje liftery, w końcu głośniki plazmowe.
Wracając do Teslathonu: potrzebna jest hala, zasilanie, itd. Ponieważ mam dobre układy z Politechniką Wrocławską, która jak mniemam chętnie wspomogłaby takie coś dając salę - to moja propozycja obejmuje Wrocław.
Z tym, że robienie Teslathonu dla 5 osób to raczej ciężko, w takim wypadku zapraszam na Forum Wynalazków. Przyjmiemy z otwartymi rękami. (termin - początek listopada, albo koniec października).
Najpierw trzeba by się określić ile by było chętnych. Ja się piszę - planuję DRSSTC x 2 (grające), do tego ze 4 SSTC różnej wielkości, dwie VTTC (na GU-81 oraz GK-71), kilka głośników plazmowych oraz mój oryginalny projekt: iskrofon

))
Może rzucę pomysłem, żeby założyć nowy dział: spotkania, zloty, konwencje - i tam wypowiadać się w tematach pikników, obozów, teslathonów i innych teslowych, czy wysokonapięciowych imprezach.
Pozdrawiam,
McKey