piglet11 napisał(a):
Myślę, że większość osób z tego forum była by chętna na taką imprezę. Problem z organizacją. Można by było wpleść w jakąś imprezę, tylko pytanie jaką i kto by się zgodził? Najbardziej prawdopodobny według mnie wydaje się być prywatne spotkanie w jakimś miejscu z dobrym uziemieniem i przyłączem

Termin wiadome, że gdzieś na wakacjach

Na jakimś obiekcie sportowym z takim echem i przy tule teslach mogło by być ciekawe

Właśnie jestem w trakcie organizacji dni ziemi mojego miasta , są to dni w których symbolicznie burmistrz miasta przekazuje klucze do bram miasta młodym ludziom

. W czasie trwania dzi ziemi organizowane są spektakle występy koncerty młodych ludzi z terenów tego miasta ... wiec trzeba kombinować tak jak piszesz w tym kierunku

...
Moje pytanie jest takie kto musi mieć uprawnienia i jakie by pracować z tyloma tysiącami V ??... Bierzmy pod uwagę ze amatorstwo na scenie istnieje jednakże nie mam pojęcia jak to wygląda w tym przypadku. Ciekawostką byłby tez transport.
szkielet-s1 napisał(a):
Przecież wiadomo, że pokaz Teslowy odbędzie się u Dzejwora na działce w czasie wakacji.

Co do kolegi Dzejwora nie dyskwalifikuje jego planu ale chciałbym rzucić nowe światło i pomysł
Pozdrawiam