Od kiedy bardzo dużo pracuje i mieszkam samodzielnie na swoim poznałem nocnego Marka.... Swoją drogą trochę kapryśny jest ten Marek
Co do ciekawych obrazków ktoś użył mojego zdjęcia bez pytania w elektrodowych demotywatorach
http://demotywatory.elektroda.pl/get_it ... addCommentLudzie piszą z tego co rozumiem ze miałem podróbki, a one są po prostu w różnym stopniu upalone

I żeby nie było OT (off topic) zdjęcie skraplacza, ze sprężarką i butlą zapasowego czynnika chłodzącego 404a na dachu orlena

Co ciekawe czynnik chłodniczy 404a jest w 80-90% freonem a podobno go wycofano. Wycofano ale dodatek innego gazu już zmienia jego nazwę i już nikt się nie czepia, ani nikt się nie czepia kiedy w systemie chłodniczym ucieknie do atmosfery jakieś 10-15Kg tego też czynnika

Jestem aktualnie technikiem chłodnictwa i jeżdżę do napraw takich urządzeń i duużo większych urządzeń. Chyba z odzysku złożę chłodzenie kompa bo zawsze marzyłem o tym żeby zobaczyć szron na płycie glównej którą bym w tym momencie podkręcał