Polskie forum dyskusyjne poświęcone dziedzinie wysokich napięć, głównie transformatorom Tesli (SSTC, DRSSTC, VTTC, SGTC) oraz generatorom wysokiego napięcia.

Teraz jest 20 lis 2019, 21:08

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]



Utwórz nowy temat Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

PostNapisane: 12 maja 2011, 23:59 
***
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 11.09.2010
Posty: 15
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 2
Witam forumowiczów, będę zamawiał PCBki do Prediktera w Merkarze w przeciągu dwóch tygodni, koszt około 30zł przy 4 sztukach, planuję wziąć kilka, czy są jacyś chętni? Proszę publicznie się deklarować, świadkami wszyscy forumowicze. Pozdrawiam, Łukasz.


Góra
   
 

PostNapisane: 13 maja 2011, 12:55 
Dołączył(a): 15.11.2010
Posty: 50
Weź i dla mnie 4, 30zł + przesyłka to niski koszt za udaną płytkę prediktera.
Elementy elektroniczne też będziesz zamawiał, czy może już masz?


Góra
   
 

PostNapisane: 15 maja 2011, 12:43 
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 05.04.2010
Posty: 570
Pochwały: 4
No ja bym się skusił na dwie płytki.


Góra
   
 

PostNapisane: 18 maja 2011, 12:02 
***
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 11.09.2010
Posty: 15
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 2
To może jakieś zaliczki Panowie? Bo się tego tyle na robiło, piszcie na PW. Gwarantowane dostarczenie, wszyscy świadkami :D


Góra
   
 

PostNapisane: 18 maja 2011, 14:25 
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 05.04.2010
Posty: 570
Pochwały: 4
Ja na razie redukuję do jednej płytki. A co do zaliczki - ile i do kiedy?


Góra
   
 

PostNapisane: 19 maja 2011, 01:30 
***
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 11.09.2010
Posty: 15
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 2
No umówmy się że daję jeszcze tydzień, a z drugiej strony to zaliczka wedle uznania, 30zł to nie aż tak dużo :)


Góra
   
 

PostNapisane: 14 kwi 2012, 08:55 
Administrator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 05.04.2010
Posty: 547
Lokalizacja: Olsztyn
Pochwały: 8
Dzwoniłem do Krokusa i są jeszcze dwie sztuki z czego jedną zaklepuję :) Ma może ktoś gdzieś tą PCB ? Bardzo proszę o jej wymiary.
Aha, ma ktoś też na sprzedaż układy scalone do w/w PCB ?



Na Gadu-Gadu nie udzielam żadnych porad związanych z elektroniką ani chemią.
Do tego służy forum !!


Góra
   
 

PostNapisane: 23 kwi 2012, 20:33 
Moderator
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24.12.2010
Posty: 180
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 2
Ja chętnie jedną wezmę jest jeszcze jest... a scalaki tz lm7171 będę zamawiał w farnellu pewnie razem z odbiornikami itp..


Góra
   
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
phpBB SEO