Ponieważ pojawiło się zainteresowanie większe niż się spodziewałem to doszedłem do wniosku że w tych sprawach odpowiem w tym temacie
IRFP460 napisał(a):
Już od jakiegoś czasu myślałem o zrobieniu układu pod zewnętrzny interrupter, ale jeszcze nie czytałem dużo, jak to się wykonuje.
Jeśli by się to nadało, to byłbym zainteresowany, ale muszę się zastanowić.
Mógłbyś pokazać schemat użycia tego bym mógł mniej więcej oszacować pozostałe koszty?
IRFP460 - mam do Ciebie 2 tematy: pierwszy jako moderator - Jeśli masz na przyszłość jakieś pytania o konstrukcje intka to załóż topik w odpowiednim dziale tylko wtedy będzie on łatwy do odszukania przez innych ludzi którzy mogą być zainteresowani użyciem HFBRów
drugi jako kolega z forum - taki najbliższy przykład intka to uzzors'a (
http://uzzors2k.4hv.org/index.php?page=interrupter)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
" Czy to jest wersja TC " Niestety nie, dziś dzowniłem do kolegi w ramach potwierdzenia i jest to wersja bez tego rozszerzenia. moduły z brendu Agillenta
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
" Czy nadają sie do DRSSTC " zdania są podzielone ale jak dla mnie przeszkód niema, stive i uzzors opisują te moduły że aby używać je w konstrukcjach jak
DRSSTC wystarczy driver zamknąć w szczelnej metalowej obudowie i uziemić
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam