teoretycznie tak twierdzenie shanona określa to żeby wygenerować dźwięk o częstotliwości f potrzebna jest częstotliwość próbkowania 2*f + (f) filtra z tąd te 1 dziesiętna khz w częstotliwości próbkowania 44,1khz

Co do schematu tak fakt akordów układ nie wygeneruje i puszczenie pełnego pasma da jakieś pierdzenie ale mi wystarcza pojedynczy dźwięk 1polifoni

Pieknie bedzie brzmiało po podłożeniu takowej muzyki tak zwanych arepigratorów
http://www.vengeance-storage.com/www.vengeance-sound.de%20-%20Analog%20Meltdown%20-%20Pulse%20Soundset%20by%20Manuel%20Schleis.mp3dlaczego wypełnienie ma sie zmienić co pół cyklu przy pojedynczej częstotliwości podanej na interruptor np 4khz ??
hmm jeśli dobrze rozumiem to wystarczyło by przez pierwsze 3 cykle pościć sygnał o częstotliwości rezonansu a kolejne 3 to modulacja audio by nie było różnicy w "głośności" ??
Interruptor działa na sstc, fakt ze drki nie da sie zatrzymać od tak ale wydaje mi sie ze ta synchronizacją by wyłączyć sygnał w odpowiednim momencie jest realizowane w układzie 74HC109
PS.
według mnie tak to będzie działało w mojej wersji (bynajmniej w sstc)

Ale jeśli sie mylę to proszę o poprawkę no i chciałbym wiedzieć w takim razie jak realizowane to jest w drce sam blok algorytmu co i w jakich kolejnościach sie odbywa.
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc